MEMERLUKAN PENGACARA Perniagaan Keluarga?
TANYA BANTUAN UNDANG-UNDANG

PEGAWAI KAMI ADALAH SPESIALIS DALAM UNDANG-UNDANG DUTCH

Diperiksa Jelas.

Diperiksa Peribadi dan mudah diakses.

Diperiksa Kepentingan anda dahulu.

Mudah diakses

Mudah diakses

Law & More tersedia pada hari Isnin hingga Jumaat
dari jam 08:00 hingga 22:00 dan pada hujung minggu dari jam 09:00 hingga 17:00

Komunikasi yang baik dan pantas

Komunikasi yang baik dan pantas

Peguam kami mendengar kes anda dan tampil
dengan rancangan tindakan yang sesuai

Pendekatan peribadi

Pendekatan peribadi

Kaedah kerja kami memastikan bahawa 100% pelanggan kami
mengesyorkan kami dan kami dinilai secara purata dengan 9.4

Peguam Perniagaan Keluarga

Law & More mempunyai pengetahuan dan pengalaman yang mendalam dalam menasihati dan membantu perniagaan yang diuruskan pemilik di Belanda dan antarabangsa. Selama bertahun-tahun kami telah mengembangkan pemahaman mendalam tentang apa yang mendorong perniagaan keluarga Belanda dan antarabangsa dan memberikan nasihat undang-undang dan cukai yang strategik untuk membantu mereka mengenal pasti dan mencapai objektif mereka.

Kami memberi nasihat mengenai perkara-perkara perlindungan aset dan bagaimana berjaya melindungi perniagaan daripada cukai undang-undang dan risiko kewangan, termasuk tetapi tidak terhad kepada pengurangan kesannya.

Law & More secara aktif menasihati untuk memilih struktur yang paling sesuai dan cekap cukai untuk perniagaan keluarga sama ada di peringkat antarabangsa atau di Belanda menggunakan skala penuh pilihan korporat Belanda dan multijurisdiksi yang ada.

Kami mahir menangani dengan berkesan pertikaian dan konflik undang-undang antara anggota keluarga, pemegang saham dan pihak pengurusan, benefisiari dan pemegang amanah.

Profesional kami memberi nasihat mengenai penjualan perniagaan sambil menghadkan pendedahan kepada liabiliti cukai Belanda.

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

RAKAN PENGURUS / PENYELARAS

tom.meevis@lawandmore.nl

Peguam perniagaan keluarga kami bersedia untuk anda

Peguam korporat

Setiap syarikat adalah unik. Oleh itu, anda akan menerima nasihat undang-undang yang berkaitan secara langsung untuk syarikat anda.

Sekiranya perkara itu berlaku, kami juga boleh mengadili anda. Hubungi kami untuk syarat.

Kami duduk bersama anda untuk merangka strategi.

Setiap pengusaha harus berurusan dengan undang-undang syarikat. Persiapkan diri anda dengan baik untuk ini.

"Law & More peguam
terlibat dan boleh berempati
dengan masalah klien”

Mentaliti yang tidak masuk akal

Kami menyukai pemikiran kreatif dan melihat di luar aspek undang-undang dalam situasi. Ini semua berkaitan dengan inti masalah dan menyelesaikannya dalam masalah yang ditentukan. Kerana mentaliti dan pengalaman bertahun-tahun, pelanggan kami boleh bergantung pada sokongan undang-undang peribadi dan cekap.

Apa yang pelanggan katakan mengenai kami

Pendekatan yang mencukupi

Tom Meevis terlibat dalam kes itu sepanjang, dan setiap soalan yang ada di pihak saya telah dijawab dengan cepat dan jelas olehnya. Saya pasti akan mengesyorkan firma itu (dan Tom Meevis khususnya) kepada rakan, keluarga dan rakan perniagaan.

10
Mieke
Hoogeloon

Peguam Perniagaan Keluarga kami sedia membantu anda:

Pejabat Law & More photo

Subsidi

Pemberian subsidi bermaksud anda berhak mendapat sumber kewangan dari badan pentadbiran untuk tujuan membiayai aktiviti tertentu. Pemberian subsidi selalu mempunyai asas yang sah. Selain menetapkan peraturan, subsidi adalah instrumen yang digunakan pemerintah. Dengan cara ini, pemerintah merangsang tingkah laku yang diinginkan. Subsidi sering dikenakan syarat. Syarat-syarat ini dapat diperiksa oleh pemerintah untuk melihat apakah syarat tersebut dipenuhi.

Banyak organisasi bergantung pada subsidi. Namun dalam praktiknya, kebiasaannya subsidi ditarik oleh pemerintah. Anda boleh memikirkan keadaan yang diturunkan oleh kerajaan. Perlindungan undang-undang juga tersedia terhadap keputusan pembatalan. Dengan membantah penarikan subsidi, Anda dapat, dalam beberapa hal, memastikan hak Anda untuk memperoleh subsidi tetap terjaga. Adakah anda ragu-ragu jika subsidi anda ditarik secara sah atau adakah anda mempunyai pertanyaan lain mengenai subsidi kerajaan? Jangan ragu untuk menghubungi peguam pentadbiran Law & More. Kami dengan senang hati akan memberitahu anda mengenai pertanyaan anda mengenai subsidi kerajaan.

Tetapan privasi
Kami menggunakan kuki untuk meningkatkan pengalaman anda semasa menggunakan laman web kami. Sekiranya anda menggunakan Perkhidmatan kami melalui penyemak imbas, anda boleh menyekat, menyekat atau membuang kuki melalui tetapan penyemak imbas web anda. Kami juga menggunakan kandungan dan skrip dari pihak ketiga yang mungkin menggunakan teknologi pelacakan. Anda boleh memberikan persetujuan anda secara selektif di bawah untuk membenarkan penyisipan pihak ketiga tersebut. Untuk maklumat lengkap mengenai kuki yang kami gunakan, data yang kami kumpulkan dan cara kami memprosesnya, sila periksa kami Polisi
Law & More B.V.