Perlindungan hak privasi menjadi semakin penting dalam masyarakat kita sekarang. Ini sebahagian besarnya dapat dikaitkan dengan digitalisasi, suatu perkembangan di mana maklumat lebih sering diproses dalam bentuk digital. Malangnya, digitalisasi juga menanggung risiko. Untuk melindungi privasi kami, peraturan privasi ditetapkan.

LAW & MORE BOLEH MEMBANTU ANDA
DALAM SEBARANG PERKARA YANG MENGENAI UNDANG-UNDANG MEDIA

Peguam Media

Istilah media merangkumi surat khabar, televisyen, radio dan internet. Mungkin anda atau syarikat anda muncul di media tanpa disengaja dan secara negatif. Di dunia moden kita di mana maklumat dikongsi dan disimpan dalam talian, ini dapat terus mengejar anda. Oleh itu, adalah penting untuk mengambil langkah-langkah yang betul jika anda mengalami masalah media.

Undang-undang media merangkumi bidang undang-undang yang berbeza. Perhatian khusus mungkin tertumpu pada undang-undang hak cipta, undang-undang privasi dan hak potret. Dalam menjawab pertanyaan apakah penerbitan itu melanggar undang-undang, hak Anda untuk melindungi kehormatan dan reputasi harus ditimbang dengan hak kebebasan bersuara.

Sekiranya terdapat fitnah elektronik, adalah mustahak bukti tersebut direkodkan dengan betul. Sekiranya terdapat e-mel yang menyalahi undang-undang, pentingnya e-mel ini disimpan dalam bentuk elektronik. Selanjutnya, adalah mungkin untuk merekodkan bukti di bewijsonline.nl. Ini memastikan anda mempunyai bukti kukuh.

Law & More dapat membantu anda dalam apa jua perkara yang berkaitan dengan undang-undang media. Peguam kami dapat memberi nasihat dan menjawab semua soalan anda.

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Menguruskan Rakan Kongsi / Peguambela

 Hubungi +31 40 369 06 80

"Law & More peguam
terlibat dan
dapat berempati dengan
masalah pelanggan ”

Mentaliti yang tidak masuk akal

Kami menyukai pemikiran kreatif dan melihat di luar aspek undang-undang dalam situasi. Ini semua berkaitan dengan inti masalah dan menyelesaikannya dalam masalah yang ditentukan. Kerana mentaliti dan pengalaman bertahun-tahun yang tidak masuk akal, pelanggan kami boleh bergantung pada sokongan undang-undang peribadi dan cekap.

Adakah anda ingin tahu apa Law & More boleh buat untuk anda sebagai firma guaman di Eindhoven?
Kemudian hubungi kami melalui telefon +31 40 369 06 80 atau hantarkan e-mel ke:

Encik. Tom Meevis, peguam bela di Law & More - [e-mel dilindungi]
Encik. Maxim Hodak, peguam bela di & Lagi - [e-mel dilindungi]

Law & More B.V.