MEMERLUKAN PEGUAM PENGURUSAN?
TANYA BANTUAN UNDANG-UNDANG

PEGAWAI KAMI ADALAH SPESIALIS DALAM UNDANG-UNDANG DUTCH

Diperiksa Jelas.

Diperiksa Peribadi dan mudah diakses.

Diperiksa Kepentingan anda dahulu.

Mudah diakses

Mudah diakses

Law & More disediakan pada hari Isnin hingga Jumaat dari jam 08:00 hingga 22:00 dan pada hujung minggu 09:00 hingga 17:00

Komunikasi yang baik dan pantas

Komunikasi yang baik dan pantas

Peguam kami mendengar kes anda dan tampil dengan pelan tindakan yang sesuai
Komunikasi yang baik dan pantas

Pendekatan peribadi

Kaedah kerja kami memastikan bahawa 100% pelanggan mengesyorkan kami dan bahawa kami dinilai rata-rata dengan 9.4

/
Pengantaraan
/

Pengantaraan

Bersama dengan Law & More anda akan sampai ke inti pertikaian Menu cepat

1. Apa itu pengantaraan?

Sekiranya anda mempunyai pertikaian dengan seseorang, anda mahu perselisihan itu diselesaikan secepat mungkin. Selalunya perselisihan menyebabkan emosi berjalan tinggi, dengan hasil bahawa kedua-dua pihak tidak lagi melihat jalan keluarnya. Perantaraan dapat mengubahnya. Mediasi adalah penyelesaian bersama perselisihan dengan bantuan mediator konflik yang netral: orang tengah. Terdapat beberapa prinsip asas penting untuk pengantaraan: kesediaan dan kerahsiaan. Kedua-dua pihak duduk di meja secara sukarela dan mempunyai sikap pro-aktif. Selain itu, kedua-dua pihak berjanji untuk menjaga kerahsiaan. Ini juga berlaku untuk orang tengah. Pengantara memandu semua perbualan, memantau prosesnya dan membantu anda mencari penyelesaian yang sesuai.

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

RAKAN PENGURUS / PENYELARAS

tom.meevis@lawandmore.nl

"Law & More peguam
terlibat dan boleh berempati
dengan masalah klien”

2. Mengapa pengantaraan?

Perantaraan mempunyai banyak kelebihan. Terdapat penyelesaian yang lebih kreatif mungkin semasa mediasi daripada semasa prosedur undang-undang. Selalunya penyelesaian bersama dapat dicapai yang memuaskan semua pihak yang terlibat.

. Law & More pengantara tidak mengambil kedudukan dan tidak mengambil keputusan. Anda akan melakukan ini sendiri. Anda akan mengambil bahagian secara aktif dan akhirnya anda akan menentukan hasilnya. Pengantara kami akan membimbing dan menyokong anda dalam melakukannya. Kelebihan penting daripadanya ialah kedua-dua pihak tetap berkuasa dalam penyelesaiannya dan hubungan anda tidak akan rosak tanpa perlu. Ini semestinya mustahak sekiranya anda berdua mempunyai anak kerana anda harus berinteraksi dan berkomunikasi sesama mereka selepas perceraian.

Apa yang pelanggan katakan mengenai kami

Perkhidmatan yang sangat mesra pelanggan dan bimbingan yang sempurna!

Encik Meevis telah membantu saya dalam kes undang-undang pekerjaan. Dia melakukan ini, bersama pembantunya Yara, dengan profesionalisme dan integriti yang tinggi. Di samping kualitinya sebagai seorang peguam profesional, dia kekal pada setiap masa yang sama, manusia yang berjiwa, yang memberikan perasaan hangat dan selamat. Saya melangkah masuk ke pejabatnya dengan tangan di rambut saya, Encik Meevis segera memberi saya perasaan bahawa saya boleh melepaskan rambut saya dan dia akan mengambil alih mulai saat itu, kata-katanya menjadi perbuatan dan janjinya ditepati. Yang paling saya suka ialah direct contact, tak kira hari/masa, dia ada masa saya perlukan dia! Puncak! Terima kasih Tom!

Nora

Eindhoven

10

Cemerlang

Aylin adalah salah seorang peguam perceraian terbaik yang sentiasa dapat dihubungi dan memberikan jawapan dengan terperinci. Walaupun kami terpaksa menguruskan proses kami dari negara yang berbeza, kami tidak menghadapi sebarang kesulitan. Dia menguruskan proses kami Sangat cepat dan lancar.

Ezgi Balik

Harlem

10

Bagus Aylin

Sangat profesional dan sentiasa cekap dalam komunikasi. Bagus!

Martin

Lelystad

10

Pendekatan yang mencukupi

Tom Meevis terlibat dalam kes itu sepanjang, dan setiap soalan yang ada di pihak saya telah dijawab dengan cepat dan jelas olehnya. Saya pasti akan mengesyorkan firma itu (dan Tom Meevis khususnya) kepada rakan, keluarga dan rakan perniagaan.

Mieke

Hoogeloon

10

Hasil yang cemerlang dan kerjasama yang menyenangkan

Saya membentangkan kes saya kepada LAW and More dan dibantu dengan cepat, baik hati dan lebih-lebih lagi dengan berkesan. Saya sangat berpuas hati dengan hasilnya.

Sabine

Eindhoven

10

Pengendalian kes saya yang sangat baik

Saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada Aylin atas usahanya. Kami sangat gembira dengan hasilnya. Pelanggan sentiasa berada di tengah-tengahnya dan kami telah dibantu dengan baik. Berpengetahuan dan komunikasi yang sangat baik. Sangat mengesyorkan pejabat ini!

Sahin kara

Veldhoven

10

Sah berpuas hati dengan perkhidmatan yang diberikan

Keadaan saya telah diselesaikan dengan cara di mana saya hanya boleh mengatakan bahawa hasilnya adalah seperti yang saya inginkan. Saya dibantu hingga berpuas hati dan cara Aylin bertindak boleh digambarkan sebagai tepat, telus dan tegas.

Arsalan

Mierlo

10

Semuanya tersusun rapi

Dari awal kami mempunyai klik yang baik dengan peguam, dia membantu kami berjalan dengan cara yang betul dan menghilangkan kemungkinan ketidakpastian. Dia jelas dan orang yang kami alami sebagai sangat menyenangkan. Dia menjelaskan maklumat itu dan melaluinya kami tahu apa yang perlu dilakukan dan apa yang diharapkan. Pengalaman yang sangat menyenangkan dengan Law and more, tetapi terutamanya dengan peguam yang kami ada hubungi.

Vera

Helmond

10

Orang yang sangat berpengetahuan dan mesra

Perkhidmatan yang sangat hebat dan profesional (undang-undang). Berkomunikasi dengan cara yang sama seperti yang dilakukan secara ringkas. Ik ben geholpen pintu dhr. Tom Meevis en mw. Aylin Selamet. Pendek kata, saya mempunyai pengalaman yang baik dengan pejabat ini.

Mehmet

Eindhoven

10

Besar

Orang yang sangat ramah dan perkhidmatan yang sangat baik ... tidak boleh mengatakan sebaliknya itu sangat membantu. Sekiranya ia berlaku saya pasti akan kembali.

Jacky

Bree

10

Peguam Pengantaraan kami sedia membantu anda:

Pejabat Law & More

Pengantaraan3. Semasa pengantaraan?

Pengantaraan berguna untuk hampir semua konflik dan pertikaian, untuk peribadi dan juga syarikat.

Anda misalnya boleh memikirkan:

 • Perceraian
 • Urusan hubungan
 • Hal keluarga
 • Masalah kerjasama
 • Pertikaian buruh
 • Pertikaian perniagaan - nl

4. Mengapa Law & More?

 • Anda dijamin berkualiti, baik dalam bidang hukum seperti pada sesi mediasi.
 • Bersama anda Law & More pengantara anda akan membincangkan semua aspek dan kisah latar belakang pertikaian terlebih dahulu. Selepas itu anda akan membincangkan cadangan bersama untuk mencari jalan penyelesaian.
 • Law & More pengantara membimbing perundingan, menjamin bantuan undang-undang dan emosi dan mengambil kira kepentingan kedua-dua pihak semasa berunding.
 • Sepanjang keseluruhan proses mediasi perhatian akan diberikan kepada kisah, emosi dan minat anda.
 • Pada akhir proses pengantaraan anda Law & More pengantara akan memastikan bahawa semua perjanjian yang telah dibuat antara anda dan pihak lain akan ditetapkan dengan teliti dalam perjanjian penyelesaian bertulis.

Adakah anda ingin tahu apa Law & More boleh lakukan untuk anda sebagai firma guaman di Eindhoven and Amsterdam?
Kemudian hubungi kami melalui telefon +31 40 369 06 80 atau hantarkan e-mel ke:
Encik. Tom Meevis, peguam bela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Encik. Maxim Hodak, peguam bela di & More - maxim.hodak@lawandmore.nl

Tetapan privasi
Kami menggunakan kuki untuk meningkatkan pengalaman anda semasa menggunakan laman web kami. Sekiranya anda menggunakan Perkhidmatan kami melalui penyemak imbas, anda boleh menyekat, menyekat atau membuang kuki melalui tetapan penyemak imbas web anda. Kami juga menggunakan kandungan dan skrip dari pihak ketiga yang mungkin menggunakan teknologi pelacakan. Anda boleh memberikan persetujuan anda secara selektif di bawah untuk membenarkan penyisipan pihak ketiga tersebut. Untuk maklumat lengkap mengenai kuki yang kami gunakan, data yang kami kumpulkan dan cara kami memprosesnya, sila periksa kami Polisi
Law & More B.V.