TERIMA KASIH KERANA MENGHUBUNGI LAW & MORE
SECEPAT MUNGKIN KAMI AKAN MENGHANTAR BALAS

Firma guaman masuk Eindhoven and Amsterdam

Peguam korporat

Peguam korporat

Apabila anda memilih Law & More anda memilih firma guaman yang dipacu hasil

Law & More ialah firma undang-undang Belanda multidisiplin dinamik dan penasihat cukai yang mengkhusus dalam undang-undang korporat, perdagangan dan cukai Belanda serta berpangkalan di Eindhoven and Amsterdam.

Dengan latar belakang korporat dan cukainya, Law & More menggabungkan pengetahuan syarikat firma penasihat korporat dan cukai dengan perhatian terhadap perincian dan perkhidmatan khusus yang anda harapkan dari sebuah syarikat butik. Kami benar-benar antarabangsa dari segi skop dan sifat perkhidmatan kami dan kami bekerja untuk pelbagai pelanggan Belanda dan antarabangsa yang canggih, dari syarikat dan institusi hingga individu.

Law & More mempunyai pasukan pengacara dan penasihat cukai pelbagai bahasa yang berdedikasi dengan pengetahuan mendalam dalam bidang undang-undang kontrak Belanda, undang-undang korporat Belanda, undang-undang cukai Belanda, undang-undang pekerjaan Belanda dan undang-undang harta tanah antarabangsa. Syarikat ini juga pakar dalam penstrukturan aset dan aktiviti yang cekap cukai, undang-undang tenaga Belanda, undang-undang kewangan Belanda dan urus niaga harta tanah.

Apa yang pelanggan katakan mengenai kami

[show-testimonials orderby='order_menu' order='DESC' limit='1′ penomboran='on' layout='grid' options='theme:none,info-position:info-bawah,text-alignment:center, lajur:1,penapis:tiada,penilaian:pada,isi-petikan:pendek,charlimitextra:(…),imej paparan:dihidupkan,saiz-imej:ttshowcase_small,bentuk-imej:bulatan,kesan-imej:tiada,imej- pautan: on']

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Menguruskan Rakan Kongsi / Peguambela

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Rakan / Peguambela

Aylin Selamet.

Aylin Selamet.

Peguam at

Adakah anda ingin tahu apa Law & More boleh lakukan untuk anda sebagai firma guaman di Eindhoven and Amsterdam?
Kemudian hubungi kami melalui telefon +31 40 369 06 80 atau hantarkan e-mel ke:
Encik. Tom Meevis, peguam bela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Encik. Maxim Hodak, peguam bela di & More - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More