Kenyataan Cookie

Apakah cookies?

Kuki adalah fail teks kecil yang ringkas yang diletakkan di komputer, telefon atau tablet anda semasa anda melayari laman web Law & More. Kuki disertakan dengan halaman di Law & More laman web. Maklumat yang tersimpan di dalamnya dapat dihantar kembali ke pelayan pada lawatan seterusnya ke laman web. Ini membolehkan laman web mengenali anda, sebagaimana adanya, semasa lawatan seterusnya. Fungsi kuki yang paling penting adalah membezakan seorang pengunjung dari yang lain. Oleh itu, kuki sering digunakan di laman web di mana anda mesti log masuk. Contohnya, kuki memastikan bahawa anda tetap log masuk semasa anda menggunakan laman web. Anda boleh menolak penggunaan kuki pada bila-bila masa, walaupun ini boleh mengehadkan fungsi dan kemudahan penggunaan laman web.

Kuki berfungsi

Law & More menggunakan kuki berfungsi. Ini adalah kuki yang diletakkan dan dikendalikan oleh laman web itu sendiri. Kuki berfungsi diperlukan untuk memastikan laman web berfungsi dengan baik. Kuki ini diletakkan secara rutin dan tidak akan dihapuskan jika anda memutuskan untuk tidak menerima kuki. Kuki berfungsi tidak menyimpan data peribadi dan tidak mengandungi maklumat yang boleh anda lacak. Kuki fungsional misalnya digunakan untuk meletakkan peta geografi dari Peta Google di laman web. Maklumat ini dianonimkan sebanyak mungkin. Selanjutnya, Law & More telah menyatakan bahawa kami tidak berkongsi maklumat dengan Google dan bahawa Google mungkin tidak menggunakan data yang mereka peroleh melalui laman web untuk tujuan mereka sendiri.

google Analytics

Law & More menggunakan kuki dari Google Analytics untuk memantau tingkah laku pengguna dan trend umum dan untuk mendapatkan laporan. Semasa proses ini, data peribadi pengunjung laman web diproses dengan menggunakan kuki analitik. Kuki analisis membolehkan Law & More untuk mengukur lalu lintas di laman web. Statistik ini memastikan bahawa Law & More memahami seberapa kerap laman web digunakan, maklumat apa yang dicari oleh pelawat dan halaman mana di laman web yang paling banyak dilihat. Akibatnya, Law & More mengetahui bahagian laman web mana yang popular dan fungsi mana yang perlu diperbaiki. Trafik di laman web dianalisis untuk meningkatkan laman web dan menjadikan pengalaman bagi pengunjung laman web sesenang mungkin. Statistik yang dikumpulkan tidak dapat dikesan oleh orang dan dianonimkan sebanyak mungkin. Dengan menggunakan Law & More laman web, anda bersetuju untuk memproses data peribadi anda oleh Google dengan cara dan untuk tujuan yang dinyatakan di atas. Google boleh memberikan maklumat ini kepada pihak ketiga jika Google diwajibkan secara sah untuk melakukannya atau sejauh mana pihak ketiga memproses maklumat bagi pihak Google.

Kuki untuk penyatuan media sosial

Law & More juga menggunakan kuki untuk membolehkan penyatuan media sosial. Laman web ini mengandungi pautan ke rangkaian sosial Facebook, Instagram, Twitter dan LinkedIn. Pautan ini memungkinkan untuk berkongsi atau mempromosikan halaman di rangkaian tersebut. Kod yang diperlukan untuk merealisasikan pautan ini disampaikan oleh Facebook, Instagram, Twitter dan LinkedIn sendiri. Antara lain, kod ini meletakkan kuki. Ini membolehkan rangkaian sosial mengenali anda semasa anda masuk ke rangkaian sosial tersebut. Selanjutnya, maklumat mengenai halaman yang anda kongsi dikumpulkan. Law & More tidak mempunyai pengaruh terhadap penempatan dan penggunaan kuki oleh pihak ketiga tersebut. Untuk maklumat lebih lanjut mengenai data yang dikumpulkan oleh rangkaian media sosial, Law & More merujuk kepada penyataan privasi Facebook, Instagram, Twitter dan LinkedIn.

Penghapusan kuki

Jika kamu tidak mahu Law & More untuk menyimpan kuki melalui laman web, anda boleh mematikan penerimaan kuki dalam tetapan penyemak imbas anda. Ini memastikan bahawa kuki tidak lagi disimpan. Namun, tanpa kuki, beberapa fungsi laman web mungkin tidak berfungsi dengan baik atau mungkin tidak berfungsi sama sekali. Oleh kerana kuki disimpan di komputer anda sendiri, anda hanya boleh menghapusnya sendiri. Untuk melakukannya, anda mesti melihat manual penyemak imbas anda.

Adakah anda ingin tahu apa Law & More boleh lakukan untuk anda sebagai firma guaman di Eindhoven and Amsterdam?
Kemudian hubungi kami melalui telefon +31 40 369 06 80 atau hantarkan e-mel ke:
Encik. Tom Meevis, peguam bela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Encik. Maxim Hodak, peguam bela di & More - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More