Terdapat banyak keadaan di mana undang-undang jenayah memainkan peranan dalam kehidupan kita. Itulah sebabnya kita sering menghadapinya secara tidak sengaja. Contohnya, anda boleh memikirkan keadaan di mana anda minum terlalu banyak dan memutuskan untuk memandu. Sekiranya anda ditangkap selepas pemeriksaan alkohol, anda menghadapi masalah. Sekiranya anda boleh didenda atau mendapat saman.

DI PERLUKAN PEGAWAI JENAYAH?
HUBUNGI LAW & MORE

Hubungi kami

Peguam Jenayah

Terdapat banyak keadaan di mana undang-undang jenayah memainkan peranan dalam kehidupan kita. Itulah sebabnya kita sering menghadapinya secara tidak sengaja. Contohnya, anda boleh memikirkan keadaan di mana anda minum terlalu banyak dan memutuskan untuk memandu. Sekiranya anda ditangkap selepas pemeriksaan alkohol, anda menghadapi masalah. Sekiranya anda boleh didenda atau mendapat saman. Situasi lain yang biasa berlaku adalah kerana ketidaktahuan atau kecerobohan, beg penumpang mengandungi barang terlarang yang diambil dari percutian, barang atau dana yang ditunjukkan dengan tidak betul. Terlepas dari alasannya, akibat dari tindakan ini boleh menjadi serius, dan denda jenayah boleh meningkat hingga jumlah EUR 8,200.

Menu cepat

Sebagai usahawan atau pengarah syarikat, anda mungkin juga menghadapi undang-undang jenayah akibat kedudukan perniagaan anda. Ini mungkin berlaku, setelah disahkan oleh pihak berkuasa yang berwibawa, syarikat anda disyaki melakukan penipuan atau transaksi yang tidak biasa. Juga, penyertaan dalam dunia perniagaan dapat menyebabkan pelanggaran ekonomi atau pelanggaran undang-undang alam sekitar yang mungkin berlaku untuk perniagaan anda. Tindakan sedemikian boleh membawa kesan yang serius kepada syarikat anda dan boleh menyebabkan denda sangat tinggi. Adakah anda berada dalam keadaan seperti ini atau anda memerlukan lebih banyak maklumat? Jangan ragu untuk menghubungi peguam jenayah dari Law & More.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Peguam at

 Hubungi +31 (0) 40 369 06 80

Mengapa memilih Law & More?

Mudah diakses

Mudah diakses

Law & More tersedia pada hari Isnin hingga Jumaat
dari jam 08:00 hingga 22:00 dan pada hujung minggu dari jam 09:00 hingga 17:00

Komunikasi yang baik dan pantas

Komunikasi yang baik dan pantas

Peguam kami mendengar kes anda dan tampil
dengan rancangan tindakan yang sesuai

Pendekatan peribadi

Pendekatan peribadi

Kaedah kerja kami memastikan bahawa 100% pelanggan mengesyorkan kami dan bahawa kami dinilai rata-rata dengan 9.4

"Kerja yang cekap
menjadikannya berpatutan untuk saya
syarikat kecil. Saya akan kuat
mengesyorkan Law & More
kepada mana-mana syarikat di
Belanda."

Mangsa undang-undang jenayah

Ini juga boleh berlaku bahawa anda dihadapkan dengan undang-undang jenayah dari perspektif 'mangsa'. Hari-hari ini kita membuat lebih banyak pembelian melalui internet. Biasanya semuanya berjalan lancar dan anda mendapat apa yang anda pesan. Malangnya, kadang-kadang salah: anda telah membayar banyak wang untuk perkara-perkara tertentu seperti telefon atau komputer riba, tetapi penjual tidak pernah menghantar barang dan tidak berniat untuk melakukannya. Lagipun, jika anda ingin memberitahu di mana barang-barang anda, penjual tidak dapat dijumpai. Sekiranya anda menjadi mangsa penipuan jenayah.

Dalam keadaan di mana anda secara tidak sengaja menghadapi undang-undang jenayah, disarankan untuk menghubungi seorang peguam yang berpengalaman di Law & More. Setiap peristiwa dalam konteks undang-undang jenayah boleh menjadi drastik dan tindakan dalam proses jenayah dapat saling mengikuti dengan cepat. Pada Law & More kami memahami bahawa tindakan undang-undang jenayah boleh memberi kesan besar kepada kehidupan anda dan sebab itulah kami memberi tumpuan untuk menyelesaikan masalah pelanggan dengan cepat dan cekap. Peguam jenayah di Law & More dengan senang hati menawarkan sokongan undang-undang kepada anda dalam bidang:

• Undang-undang jenayah lalu lintas;
• Penipuan;
• Undang-undang jenayah korporat;
• Penipuan.

Kepakaran peguam undang-undang jenayah dari Law & More

Lalu lintas

Undang-undang jenayah lalu lintas

Adakah anda dituduh memandu di bawah pengaruh alkohol atau dadah? Minta bantuan undang-undang kami.

Penipuan

Penipuan

Adakah anda dituduh melakukan penipuan?
Kami boleh menasihati anda

Undang-undang jenayah korporat

Undang-undang jenayah korporat

Adakah anda menghadapi risiko masalah undang-undang jenayah korporat?
Kami boleh membantu anda

Penipuan

Penipuan

Adakah anda telah ditipu?
Mulakan proses undang-undang

Undang-undang jenayah lalu lintas

Sebagai pemandu kenderaan, anda mesti menjaga tingkah laku berbahaya. Tingkah laku seperti itu sering berlaku apabila terdapat penggunaan alkohol di lalu lintas. Orang ramai selalu berada di belakang roda kereta setelah mereka minum terlalu banyak. Adakah anda ditangkap setelah pemeriksaan alkohol atau anda menerima hukuman atau saman? Maka adalah bijak untuk menyediakan diri anda dengan peguam yang pakar. Lagipun, memandu di bawah pengaruh alkohol boleh dikenakan hukuman berat yang boleh menjatuhkan hukuman penjara hingga tiga bulan atau denda EUR 8,300 dan anda mungkin juga mendapat penggantungan memandu. Namun, ada kemungkinan bahawa semasa soal siasat atau selama pemeriksaan alkohol, peraturan tersebut telah dilanggar oleh pihak polis dan pihak kehakiman. Bahkan mungkin ujian alkohol tidak memberikan bukti yang sahih dan ini dapat diselesaikan sehingga tidak disetujui. Dalam beberapa kes, penggantungan denda atau pemanduan tidak berlaku. Law & More mempunyai pakar peguam dalam bidang undang-undang jenayah lalu lintas yang dengan senang hati memberi anda nasihat atau membantu anda dalam proses tersebut. Anda boleh mendapatkan lebih banyak maklumat mengenai tingkah laku berbahaya dalam lalu lintas dan memandu dalam keadaan mabuk di kami laman web lalu lintas.

Penipuan

Semasa anda melancong ke Belanda, anda lulus kastam. Pada masa itu, anda tidak dibenarkan membawa barang terlarang. Sekiranya tidak demikian atau jika pihak berwajib menemukan barang yang dilarang sebagai akibat dari ketidaktahuan atau kelalaian anda, boleh dikenakan hukuman jenayah. Negara asal atau kewarganegaraan anda tidak mempunyai pengaruh dalam perkara ini. Sekatan yang paling mungkin dan biasa adalah denda. Sekiranya anda telah menerima denda dan anda tidak bersetuju, anda boleh membantahnya di Perkhidmatan Pendakwaan Awam Belanda dalam masa dua minggu. Sekiranya anda membayar denda dengan segera, anda juga membuat pengakuan hutang. Inilah sebabnya mengapa anda mesti berjumpa dengan peguam terlebih dahulu mengenai keadaan anda. Pasukan peguam kami memperoleh pengetahuan pakar dan dapat memberi nasihat dan panduan kepada anda dalam sebarang proses. Adakah anda memerlukan pertolongan atau adakah anda mempunyai soalan lain? Sila hubungi Law & More. Anda boleh mendapatkan lebih banyak maklumat mengenai risiko dan akibat mengambil barang terlarang di blog kami: 'Adat Belanda'.

Imej undang-undang jenayahUndang-undang Jenayah Korporat

Pada masa kini, syarikat semakin berhadapan dengan undang-undang jenayah. Sebagai contoh, mungkin syarikat anda disyaki membuat penyata cukai yang salah atau melanggar peraturan alam sekitar. Perkara-perkara seperti itu rumit dan boleh membawa kepada akibat yang besar, baik dari segi peribadi maupun perniagaan. Dalam keadaan seperti ini, penting untuk segera berjumpa dengan peguam. Peguam pakar tidak hanya akan menunjukkan tugas anda, seperti kewajiban untuk memberikan maklumat kepada pihak berkuasa cukai, tetapi juga memastikan bahawa hak yang anda (sebagai syarikat) miliki, seperti hak untuk berdiam diri, tidak dilanggar. Adakah anda berurusan dengan undang-undang jenayah sebagai syarikat dan adakah anda memerlukan nasihat atau bantuan undang-undang dalam situasi anda? Anda boleh bergantung Law & More. Pakar kami mempunyai pendekatan profesional dan tahu bagaimana mereka dapat membantu anda lebih jauh.

Penipuan

Dalam keadaan tertentu, anda mungkin merasa tertipu, misalnya ketika anda membeli barang di internet, membayar banyak wang untuk itu dan tidak pernah menerimanya, tanpa ciri undang-undang penipuan jenayah. Untuk dapat mengatakan bahawa suatu penipuan adalah jenayah dalam erti kata dari segi undang-undang, pasti ada kebenaran atau pembohongan yang digunakan penjual untuk menjual sesuatu. Penipuan secara sah digambarkan sebagai memindahkan orang lain untuk menghantar wang dan barang, tanpa niat untuk menyampaikan apa-apa sebagai balasan. Ingin tahu apa yang boleh kami lakukan untuk anda? Hubungi peguam kami. Law & MorePeguam mempunyai pendekatan peribadi dan dapat menilai keadaan dan pilihan anda.

Adakah anda ingin tahu apa Law & More boleh buat untuk anda sebagai firma guaman di Eindhoven?
Kemudian hubungi kami melalui telefon +31 (0) 40 369 06 80 stuur een e-mail naar:

Encik. Tom Meevis, peguam bela di Law & More - [e-mel dilindungi]
Encik. Maxim Hodak, peguam bela di & Lagi - [e-mel dilindungi]

Hubungi-oren

Law & More B.V.