Apa itu pengurusan strategik

Pengurusan strategik adalah pengurusan sumber organisasi untuk mencapai tujuan dan objektifnya. Pengurusan strategi melibatkan menetapkan objektif, menganalisis persekitaran yang kompetitif, menganalisis organisasi dalaman, menilai strategi, dan memastikan bahawa pengurusan melancarkan strategi di seluruh organisasi.

Adakah anda memerlukan bantuan undang-undang atau nasihat mengenai pengurusan strategik? Atau adakah anda masih mempunyai soalan tentang topik ini? kami Peguam undang-undang korporat akan gembira untuk membantu anda!

Tetapan privasi
Kami menggunakan kuki untuk meningkatkan pengalaman anda semasa menggunakan laman web kami. Sekiranya anda menggunakan Perkhidmatan kami melalui penyemak imbas, anda boleh menyekat, menyekat atau membuang kuki melalui tetapan penyemak imbas web anda. Kami juga menggunakan kandungan dan skrip dari pihak ketiga yang mungkin menggunakan teknologi pelacakan. Anda boleh memberikan persetujuan anda secara selektif di bawah untuk membenarkan penyisipan pihak ketiga tersebut. Untuk maklumat lengkap mengenai kuki yang kami gunakan, data yang kami kumpulkan dan cara kami memprosesnya, sila periksa kami Polisi
Law & More B.V.