Undang-undang Keluarga

Undang-undang keluarga adalah bidang undang-undang yang menangani hubungan keluarga. Ini termasuk mewujudkan hubungan keluarga dan memutuskan hubungan mereka. Undang-undang keluarga menangani pelaksanaan perkahwinan, perceraian, kelahiran, pengangkatan atau kewibawaan ibu bapa.

Adakah anda memerlukan bantuan undang-undang atau nasihat mengenai undang-undang Keluarga? Atau adakah anda masih mempunyai soalan tentang topik ini? kami Peguam keluarga akan gembira untuk membantu anda!

Tetapan privasi
Kami menggunakan kuki untuk meningkatkan pengalaman anda semasa menggunakan laman web kami. Sekiranya anda menggunakan Perkhidmatan kami melalui penyemak imbas, anda boleh menyekat, menyekat atau membuang kuki melalui tetapan penyemak imbas web anda. Kami juga menggunakan kandungan dan skrip dari pihak ketiga yang mungkin menggunakan teknologi pelacakan. Anda boleh memberikan persetujuan anda secara selektif di bawah untuk membenarkan penyisipan pihak ketiga tersebut. Untuk maklumat lengkap mengenai kuki yang kami gunakan, data yang kami kumpulkan dan cara kami memprosesnya, sila periksa kami Polisi
Law & More B.V.