DI PERLUKAN PEGAWAI TANGGUNGJAWAB?
TANYA BANTUAN UNDANG-UNDANG

PEGAWAI KAMI ADALAH SPESIALIS DALAM UNDANG-UNDANG DUTCH

Diperiksa Jelas.

Diperiksa Peribadi dan mudah diakses.

Diperiksa Kepentingan anda dahulu.

Mudah diakses

Mudah diakses

Law & More disediakan pada hari Isnin hingga Jumaat dari jam 08:00 hingga 22:00 dan pada hujung minggu 09:00 hingga 17:00

Komunikasi yang baik dan pantas

Komunikasi yang baik dan pantas

Peguam kami mendengar kes anda dan tampil dengan pelan tindakan yang sesuai
Pendekatan peribadi

Pendekatan peribadi

Kaedah kerja kami memastikan bahawa 100% pelanggan mengesyorkan kami dan bahawa kami dinilai rata-rata dengan 9.4

Peguam Liabiliti

Terdapat banyak keadaan di mana undang-undang liabiliti berperanan. Fikirkan, misalnya, keadaan di mana pekerja mengalami kemalangan dalam konteks atau semasa pelaksanaan kerjanya. Dalam kes sedemikian, majikan kadang-kadang boleh dipertanggungjawabkan secara sah terhadap pekerja atas kerosakan yang dialami. Dalam beberapa kes, pengeluar mungkin bertanggungjawab. Ini berlaku apabila pengguna mengalami kerosakan dan terbukti bahawa kerosakan itu disebabkan oleh kerosakan pada produk. Juga, pengarah syarikat mungkin dalam kes-kes tertentu dipertanggungjawabkan secara peribadi sebagai tambahan kepada atau bukannya syarikat.

Menu cepat

Adakah anda dipertanggungjawabkan atau anda mahu membuat seseorang bertanggungjawab? Peguam tanggungjawab dari Law & More dengan senang hati akan menawarkan sokongan undang-undang kepada anda.

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

PEGUAM

ruby.van.kersbergen@lawandmore.nl

Law & More juga boleh melakukan ini untuk anda

Law and More

Perjanjian penerimaan

Merangka perjanjian melibatkan banyak kerja. Oleh itu dapatkan bantuan daripada.

Law and More

Notis ingkar

Tidakkah sesiapa yang mengekalkan janji temu mereka? Kami boleh menghantar peringatan bertulis dan mengadili bagi pihak anda.

Law and More

Kontrak pekerjaan

Adakah anda mahukan sokongan dalam membuat kontrak pekerjaan? Menelefon Law & More.

Adakah anda menghadapi tuntutan ganti rugi dan adakah anda memerlukan bantuan undang-undang dalam prosedur ini?

"Law & More peguam
terlibat dan boleh berempati
dengan masalah klien”

Contoh mata pelajaran yang dapat kami bantu dengan:

  • Liabiliti majikan;
  • Liabiliti produk;
  • Tanggungan pengarah;
  • Liabiliti yang ketat;
  • Liabiliti berasaskan kesalahan;
  • Liabiliti profesional

Apa yang pelanggan katakan mengenai kami

Peguam Liabiliti kami sedia membantu anda:

Pejabat Law & More

Tanggungjawab majikan

Sekiranya pekerja mengalami kemalangan semasa atau berkaitan dengan prestasi kerjanya, majikan mungkin bertanggungjawab secara sah kepada pekerja atas kerosakan yang telah berlaku. Ini kerana majikan mempunyai kewajipan penjagaan khas ketika pekerjaan itu dijalankan. Dia bertanggung jawab atas kerosakan yang dialami oleh pekerja semasa menjalankan tugasnya, kecuali dia dapat menunjukkan bahawa dia telah memenuhi kewajiban perawatannya. Sekiranya majikan dapat menunjukkan bahawa dia telah mengambil semua langkah yang munasabah untuk mencegah kemalangan, dia tidak bertanggungjawab. Juga, dalam keadaan pekerja itu sengaja atau sengaja melulu, majikan tidak boleh dipersalahkan. Kami melihat semua fakta dan keadaan dan dengan senang hati akan menolong anda sekiranya anda bertanggungjawab sebagai majikan atau jika anda ingin menjadikan majikan anda bertanggungjawab atas kerosakan yang dialami.

Liabiliti produk

Apabila anda telah membeli produk, anda menjangkakan ia akan kukuh. Anda tidak menyangka penggunaannya akan membahayakan anda. Malangnya, ini masih boleh berlaku. Anda boleh memikirkan kerosakan yang disebabkan oleh mesin, makanan dan produk pengguna yang rosak.

Pengilang bertanggungjawab secara sah atas kerosakan tersebut apabila terbukti bahawa kerosakan itu disebabkan oleh kerosakan pada produk. Produk dianggap rosak jika tidak menawarkan keselamatan yang anda harapkan dari produk tersebut. Sekiranya anda mengalami kerosakan akibat produk yang rosak, kami dengan senang hati akan menawarkan sokongan undang-undang kepada anda.

Tanggungjawab pengarah

Pada prinsipnya, syarikat bertanggungjawab atas hutang yang ditanggung. Walau bagaimanapun, pengarah syarikat mungkin dalam kes-kes tertentu dipertanggungjawabkan secara peribadi sebagai tambahan kepada atau bukannya syarikat. Seorang pengarah sebenarnya wajib menjalankan tugasnya dengan baik. Sekiranya anda bertanggungjawab sebagai pengarah entiti undang-undang, akibatnya boleh menjadi besar. Law & More membantu pengarah yang berhadapan dengan atau mengancam dengan tuduhan tanggungjawab. Kami juga membantu pihak yang ingin memegang jawatan pengarah yang bertanggungjawab secara sah.

Tanggungjawab berdasarkan kesalahan

Tanggungan seperti ini berdasarkan kesalahan atau kecuaian. Sekiranya anda mengalami kerosakan, kami dengan senang hati akan membantu anda menjadikan orang yang menyebabkan kerosakan ini bertanggungjawab secara sah. Anda juga boleh menghubungi kami untuk mendapatkan sokongan undang-undang jika anda bertanggungjawab oleh orang lain kerana menyebabkan kerosakan.

Liabiliti profesional

Apabila profesional yang bekerja sendiri, seperti doktor, akauntan atau notaris, melakukan kesalahan profesional, dia boleh dianggap bertanggungjawab secara sah terhadap klien atau pesakit. Tetapi dalam kes manakah kesalahan profesional itu berlaku? Ini adalah soalan yang rumit. Jawapannya bergantung kepada semua fakta dan keadaan kes tersebut.

Sekiranya anda seorang profesional yang bekerja sendiri dan anda bertanggungjawab atas kesalahan profesional, kami dengan senang hati akan membantu anda.

Adakah anda ingin tahu apa Law & More boleh lakukan untuk anda sebagai firma guaman di Eindhoven and Amsterdam?
Kemudian hubungi kami melalui telefon +31 40 369 06 80 atau hantarkan e-mel ke:
Encik. Tom Meevis, peguam bela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More