Bagi semua orang, perceraian adalah peristiwa utama. Itulah sebabnya peguam perceraian kami melayani anda dengan nasihat peribadi. Langkah pertama dalam perceraian adalah memanggil peguam perceraian. Penceraian diucapkan oleh hakim dan hanya seorang peguam yang dapat mengemukakan permohonan perceraian itu ke pengadilan.

PERLUKAN BANTUAN DENGAN PENGISIAN ANDA?
SILA HUBUNGI PEGAWAI PERBEZAAN KAMI

Peguam perceraian

Bagi semua orang, perceraian adalah peristiwa utama. Itulah sebabnya peguam perceraian kami melayani anda dengan nasihat peribadi.

Menu cepat

Langkah pertama dalam perceraian adalah memanggil peguam perceraian. Penceraian diucapkan oleh hakim dan hanya seorang peguam yang dapat mengemukakan permohonan perceraian itu ke pengadilan. Terdapat pelbagai aspek undang-undang untuk proses perceraian di mana hakim akan membuat penghakiman. Contoh aspek undang-undang ini adalah:

• Bagaimana aset bersama anda diedarkan?
• Adakah bekas pasangan anda berhak mendapat sebahagian daripada pencen anda?
• Bagaimana dengan akibat perceraian anda?
• Adakah pasangan anda berhak mendapat ganjaran pasangan?
• Jika ya, berapakah jumlah tunjangan setiap bulan?
• Dan jika anda mempunyai anak, bagaimana hal-hal mengenai anak-anak itu ditangani?
• Bagaimana sokongan anak diatur?

Peguam perceraian kami menyokong anda

Terdapat beberapa aspek dalam penyelesaian perceraian. Seorang peguam perceraian dari Law & More dapat membantu dan membimbing anda dalam mengatur aspek-aspek ini dengan sebaik mungkin. Peguam kami pakar dalam bidang undang-undang keluarga. Adakah anda ingin tahu apa yang boleh kami lakukan untuk anda? Kemudian sila hubungi Law & More.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Peguam at

 Hubungi +31 (0) 40 369 06 80

Mengapa memilih Law & More?

Mudah diakses

Mudah diakses

Law & More tersedia pada hari Isnin hingga Jumaat
dari jam 08:00 hingga 22:00 dan pada hujung minggu dari jam 09:00 hingga 17:00

Komunikasi yang baik dan pantas

Komunikasi yang baik dan pantas

Peguam kami mendengar kes anda dan tampil
dengan rancangan tindakan yang sesuai

Pendekatan peribadi

Pendekatan peribadi

Kaedah kerja kami memastikan bahawa 100% pelanggan mengesyorkan kami dan bahawa kami dinilai rata-rata dengan 9.4

"Law & More peguam

terlibat dan

dapat berempati dengan

masalah pelanggan"

Peguam perceraian kami mempunyai pendekatan peribadi dan akan bekerjasama dengan anda untuk mencari penyelesaian yang sesuai untuk masa depan. Kami melihat setiap aspek undang-undang dan berusaha untuk mencapai hasil yang terbaik untuk anda.

Topik yang boleh kami bantu ialah:

• Perjanjian penceraian;
• Pelan ibu bapa;
• Perjanjian pranikah;
• Pembahagian aset bersama;
• Tunjangan kanak-kanak;
• Tunjangan rakan kongsi;
• Hak akses kanak-kanak;
• Pencen;
• Hutang;
• Akibat fiskal.

Memerlukan peguam perceraian?

Sokongan kanak-kanak

Sokongan kanak-kanak

Perceraian memberi kesan besar kepada anak-anak. Oleh itu, kami mementingkan minat anak-anak anda

Memohon perceraian

Memohon perceraian

Kami mempunyai pendekatan peribadi dan kami bekerjasama dengan anda untuk mencari penyelesaian yang sesuai

Tunjangan rakan kongsi

Tunjangan rakan kongsi

Adakah anda akan membayar atau menerima tunjangan? Dan berapa banyak? Kami membimbing dan membantu anda dalam hal ini

Hidup secara berasingan

Hidup secara berasingan

Adakah anda mahu hidup terpisah? Kami menolong anda

Temujanji dengan peguam perceraian? Inilah cara anda membuat persediaan!

Anda dan pasangan anda telah membuat keputusan. Anda akan bercerai. Tetapi apa yang seterusnya? Langkah penting pertama setelah keputusan yang sangat panjang ini adalah memanggil peguam perceraian. Lagipun, apabila perceraian diselesaikan, bukan sahaja pelbagai masalah praktikal tetapi juga masalah undang-undang timbul: Sebagai contoh, apa yang akan terjadi pada rumah bersama dan gadai janji anda? Bagaimana pengedaran simpanan dan akaun bank anda diatur? Dan siapa yang akan menjaga penjagaan harian atau kewangan anak-anak anda? Untuk dapat membantu anda sebisa mungkin dengan mengatur dan merekod semua masalah undang-undang yang berkaitan dengan perceraian, adalah penting bahawa peguam perceraian anda mempunyai semua maklumat dan dokumentasi yang diperlukan.

Maklumat mengenai janji temu

Semasa mempersiapkan pertemuan dengan peguam perceraian anda, adalah mustahak anda membincangkan beberapa masalah penting dengan bekas pasangan anda. Bagaimana anda melihat masa depan selepas perceraian mengenai rumah bersama anda, keadaan kewangan dan anak-anak anda yang mungkin? Sekiranya sudah ada perjanjian sebelum janji temu, misalnya mengenai rumah atau penjagaan harian dan hubungan dengan anak-anak anda, maka peguam perceraian bersama dapat dengan mudah dan cepat mencatatkan perjanjian ini dalam perjanjian perceraian dan rancangan keibubapaan.

Tidak mungkin membincangkan dan membuat persetujuan bersama dengan bekas pasangan anda? Kemudian anda boleh menghubungi peguam perceraian anda sendiri yang akan berusaha untuk mencapai hasil terbaik bagi anda. Dalam kes tersebut, masih dianjurkan, sebagai persiapan untuk pertemuan dengan peguam perceraian anda, untuk bertanya kepada diri sendiri masalah penting yang ingin anda selesaikan dan dengan cara apa. Contohnya, adakah anda ingin terus tinggal di rumah dan menjaga anak-anak anda setiap hari? Dalam kes itu, peguam perceraian dapat memberitahu anda dengan tepat apa yang boleh dan harus diatur dan bagaimana mewujudkan pengaturan ini.

• Adakah anda seorang individu?
• Adakah anda memerlukan nasihat undang-undang?
• Adakah anda mahukan pandangan yang jelas mengenai kedudukan undang-undang anda?

Hubungi kami terus melalui butang.
Kami akan menghubungi anda secepat mungkin.

Peguam perceraian kami menyokong anda

Dokumen mana yang harus saya bawa?

Penting untuk mengumpulkan beberapa dokumen penting dan membawanya ke temu janji anda dengan peguam perceraian. Pertama sekali, anda perlu membawa buku perkahwinan atau perjanjian hidup bersama dan mungkin akta dengan perjanjian pranikah. Dokumentasi ini memberikan pengacara mengenai wawasan anda dan bekas rakan kongsi anda mengenai kedudukan undang-undang dan menjadi titik awal untuk perjanjian selanjutnya. Adakah anda dan bekas pasangan anda mempunyai (menyewa) rumah bersama? Sekiranya demikian, anda juga perlu membawa akta gadai janji atau perjanjian sewa dengan anda ke mesyuarat. Keadaan kewangan anda juga relevan dalam konteks perceraian. Anda boleh memberikan gambaran keseluruhan mengenai akaun bank dan / atau akaun simpanan, penyata tahunan dan tiga penyata cukai pendapatan terakhir anda kepada peguam perceraian anda. Dan akhirnya, maklumat mengenai pencen, insurans dan hutang yang mungkin anda masukkan juga penting.

Perceraian dan anak-anak

Semasa kanak-kanak terlibat, adalah penting bahawa keperluan mereka juga dipertimbangkan. Kami memastikan bahawa keperluan ini dipertimbangkan sebanyak mungkin dalam peraturan tersebut. Peguam perceraian kami boleh menyusun rancangan keibubapaan bersama anda di mana pembahagian penjagaan kepada anak-anak anda setelah perceraian ditentukan. Kami juga dapat mengira jumlah tunjangan anak yang akan dibayar atau diterima.

Adakah anda sudah bercerai dan adakah anda mempunyai konflik, misalnya, pematuhan dengan pasangan atau tunjangan anak? Atau adakah anda mempunyai alasan untuk mempercayai bahawa bekas pasangan anda sekarang mempunyai sumber kewangan yang mencukupi untuk mengurus dirinya sendiri? Peguam perceraian kami juga boleh memberi anda bantuan undang-undang dalam kes seperti ini.

Syarikat sendiri dan perceraian

Adakah anda mempunyai syarikat sendiri dan adakah anda akan bercerai? Maka anda harus mengambil kira aspek tambahan. Soalan yang akan dianalisis oleh peguam perceraian kami bersama anda termasuk:

• Adakah anda mempunyai saham?
• Adakah saham ini milik komuniti harta tanah?
• Apa yang berlaku pada syarikat anda sendiri?
• Apakah akibat pemisahan syarikat anda sendiri?
• Apakah kesan cukai?

Peguam perceraian kami mempunyai pengetahuan mengenai undang-undang keluarga dan pengetahuan keusahawanan dan oleh itu sesuai untuk memberi anda bantuan undang-undang dan cukai dalam kes-kes ini. Adakah anda memerlukan peguam perceraian? Hubungi Law & More.

Pendekatan dan bimbingan peribadi

Walaupun kami mengesyorkan beberapa persiapan sebelum berunding dengan peguam perceraian anda, kami di Law & More fahami bahawa perceraian adalah peristiwa yang sangat jauh dalam hidup anda dan bahawa anda mungkin tidak dapat membayangkan dan merumuskan masa depan anda secara langsung selepas perceraian. Itulah sebabnya Law & MorePeguam perceraian mempunyai pendekatan peribadi dan bersama dengan anda dan mungkin bekas pasangan anda, kami akan menentukan keadaan undang-undang anda semasa perbualan berdasarkan dokumentasi. Kami akan memetakan visi dan keinginan anda untuk masa depan. Peguam perceraian dari Law & More adalah pakar dalam bidang undang-undang orang dan keluarga dan dengan senang hati membimbing anda, mungkin bersama dengan pasangan anda, melalui proses perceraian.

Adakah anda ingin tahu apa Law & More boleh buat untuk anda sebagai firma guaman di Eindhoven?
Kemudian hubungi kami melalui telefon +31 40 369 06 80 atau hantarkan e-mel kepada kami:

Encik. Tom Meevis, peguam bela di Law & More - [e-mel dilindungi]
Encik. Maxim Hodak, peguam bela di & Lagi - [e-mel dilindungi]

Law & More B.V.