MEMERLUKAN PEGUAM HARTANAH?
TANYA BANTUAN UNDANG-UNDANG

PEGAWAI KAMI ADALAH SPESIALIS DALAM UNDANG-UNDANG DUTCH

Diperiksa Jelas.

Diperiksa Peribadi dan mudah diakses.

Diperiksa Kepentingan anda dahulu.

Mudah diakses

Mudah diakses

Law & More disediakan pada hari Isnin hingga Jumaat dari jam 08:00 hingga 22:00 dan pada hujung minggu 09:00 hingga 17:00

Komunikasi yang baik dan pantas

Komunikasi yang baik dan pantas

Peguam kami mendengar kes anda dan tampil dengan pelan tindakan yang sesuai
Komunikasi yang baik dan pantas

Pendekatan peribadi

Kaedah kerja kami memastikan bahawa 100% pelanggan mengesyorkan kami dan bahawa kami dinilai rata-rata dengan 9.4

/
Peguam Harta Tanah
/

Peguam Harta Tanah

Undang-undang harta tanah terdiri daripada semua aspek undang-undang mengenai harta tak alih. Kami di Law & More berkemampuan untuk membantu anda dengan nasihat undang-undang apabila timbul pertanyaan atau konflik mengenai pembelian dan penjualan harta tanah tidak bergerak. Selain itu kami dapat memberi anda nasihat undang-undang mengenai bidang undang-undang pembinaan dan undang-undang sewa.

Menu cepat

Undang-undang pembinaan

Sebagai usahawan dalam sektor pembinaan, anda bekerjasama dengan banyak pihak. Pengetua, arkitek dan kontraktor harus membuat janji dengan jelas, kerana aktiviti setiap pihak ini saling berkaitan antara satu sama lain. Oleh kerana banyaknya kolaborasi dalam proses pembinaan, setiap pihak terikat pada beberapa kewajiban dan hak yang ditetapkan dalam undang-undang. Akibat kerumitan kolaborasi, semua jenis masalah hukum mungkin timbul. Apa kewajipan dan hak anda terhadap pihak lain? Siapa yang boleh bertanggungjawab sekiranya berlaku kerosakan akibat kesalahan struktur. Law & More mempunyai kemampuan untuk memberi anda nasihat undang-undang dan boleh membuat tuntutan hukum jika disimpulkan perlu.

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

RAKAN PENGURUS / PENYELARAS

tom.meevis@lawandmore.nl

Perkhidmatan dari Law & More

Setiap syarikat adalah unik. Oleh itu, anda akan menerima nasihat undang-undang yang berkaitan secara langsung untuk syarikat anda.

Sekiranya perkara itu berlaku, kami juga boleh mengadili anda. Hubungi kami untuk syarat.

Kami duduk bersama anda untuk merangka strategi.

Setiap pengusaha harus berurusan dengan undang-undang syarikat. Persiapkan diri anda dengan baik untuk ini.

"Law & More peguam
terlibat dan boleh berempati
dengan masalah klien”

Selain itu, kami boleh memberi nasihat tentang semua peraturan perundangan yang harus dipatuhi oleh pembinaan. Dengan cara ini masalah undang-undang, mengenai tanggungjawab misalnya, dapat dicegah sebanyak mungkin.

Sebentar lagi, kami dapat memberikan antara lain tindakan berikut:

 • Penentuan hak dan kewajipan anda sebagai pelakon dalam proses struktur;
 • Memberi nasihat tentang terma dan syarat yang perlu dipatuhi oleh sesebuah pembinaan;
 • Bantuan sekiranya anda bertanggungjawab.

Apa yang pelanggan katakan mengenai kami

Perkhidmatan yang sangat mesra pelanggan dan bimbingan yang sempurna!

Encik Meevis telah membantu saya dalam kes undang-undang pekerjaan. Dia melakukan ini, bersama pembantunya Yara, dengan profesionalisme dan integriti yang tinggi. Di samping kualitinya sebagai seorang peguam profesional, dia kekal pada setiap masa yang sama, manusia yang berjiwa, yang memberikan perasaan hangat dan selamat. Saya melangkah masuk ke pejabatnya dengan tangan di rambut saya, Encik Meevis segera memberi saya perasaan bahawa saya boleh melepaskan rambut saya dan dia akan mengambil alih mulai saat itu, kata-katanya menjadi perbuatan dan janjinya ditepati. Yang paling saya suka ialah direct contact, tak kira hari/masa, dia ada masa saya perlukan dia! Puncak! Terima kasih Tom!

Nora

Eindhoven

10

Cemerlang

Aylin adalah salah seorang peguam perceraian terbaik yang sentiasa dapat dihubungi dan memberikan jawapan dengan terperinci. Walaupun kami terpaksa menguruskan proses kami dari negara yang berbeza, kami tidak menghadapi sebarang kesulitan. Dia menguruskan proses kami Sangat cepat dan lancar.

Ezgi Balik

Harlem

10

Bagus Aylin

Sangat profesional dan sentiasa cekap dalam komunikasi. Bagus!

Martin

Lelystad

10

Pendekatan yang mencukupi

Tom Meevis terlibat dalam kes itu sepanjang, dan setiap soalan yang ada di pihak saya telah dijawab dengan cepat dan jelas olehnya. Saya pasti akan mengesyorkan firma itu (dan Tom Meevis khususnya) kepada rakan, keluarga dan rakan perniagaan.

Mieke

Hoogeloon

10

Hasil yang cemerlang dan kerjasama yang menyenangkan

Saya membentangkan kes saya kepada LAW and More dan dibantu dengan cepat, baik hati dan lebih-lebih lagi dengan berkesan. Saya sangat berpuas hati dengan hasilnya.

Sabine

Eindhoven

10

Pengendalian kes saya yang sangat baik

Saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada Aylin atas usahanya. Kami sangat gembira dengan hasilnya. Pelanggan sentiasa berada di tengah-tengahnya dan kami telah dibantu dengan baik. Berpengetahuan dan komunikasi yang sangat baik. Sangat mengesyorkan pejabat ini!

Sahin kara

Veldhoven

10

Sah berpuas hati dengan perkhidmatan yang diberikan

Keadaan saya telah diselesaikan dengan cara di mana saya hanya boleh mengatakan bahawa hasilnya adalah seperti yang saya inginkan. Saya dibantu hingga berpuas hati dan cara Aylin bertindak boleh digambarkan sebagai tepat, telus dan tegas.

Arsalan

Mierlo

10

Semuanya tersusun rapi

Dari awal kami mempunyai klik yang baik dengan peguam, dia membantu kami berjalan dengan cara yang betul dan menghilangkan kemungkinan ketidakpastian. Dia jelas dan orang yang kami alami sebagai sangat menyenangkan. Dia menjelaskan maklumat itu dan melaluinya kami tahu apa yang perlu dilakukan dan apa yang diharapkan. Pengalaman yang sangat menyenangkan dengan Law and more, tetapi terutamanya dengan peguam yang kami ada hubungi.

Vera

Helmond

10

Orang yang sangat berpengetahuan dan mesra

Perkhidmatan yang sangat hebat dan profesional (undang-undang). Berkomunikasi dengan cara yang sama seperti yang dilakukan secara ringkas. Ik ben geholpen pintu dhr. Tom Meevis en mw. Aylin Selamet. Pendek kata, saya mempunyai pengalaman yang baik dengan pejabat ini.

Mehmet

Eindhoven

10

Besar

Orang yang sangat ramah dan perkhidmatan yang sangat baik ... tidak boleh mengatakan sebaliknya itu sangat membantu. Sekiranya ia berlaku saya pasti akan kembali.

Jacky

Bree

10

Peguam Hartanah kami sedia membantu anda:

Pejabat Law & More

Undang-undang Harta TanahUndang-undang sewa

Law & More membantu penyewa dan tuan tanah dalam mencegah dan menyelesaikan masalah undang-undang. Penyewa dan tuan tanah mempunyai tanggungjawab undang-undang khas. Ini mengandung watak yang mengatur yang bermaksud bahawa para pihak dapat menggantinya dengan perjanjian mereka sendiri. Selain itu, ada peruntukan wajib dalam undang-undang sewa. Seseorang tidak boleh berbeza dengan peraturan ini, yang terutama bermaksud melindungi penyewa kerana pihaknya lebih lemah, melalui kontrak. Sekiranya anda diposisikan dalam situasi di mana rakan anda tidak mematuhi perjanjiannya, ada beberapa tindakan yang dapat dilakukan. Dalam kes sedemikian, anda boleh mempercayai kami kerana memberi anda nasihat undang-undang yang anda perlukan.

Contoh subjek yang boleh kami bantu:

 • merangka perjanjian sewa jika anda seorang tuan tanah;
 • pertikaian mengenai penjelasan perjanjian;
 • melakukan tindakan jika penyewa atau tuan rumah tidak bertindak mengikut perjanjian yang dibuat;
 • penamatan perjanjian sewa.

Sewa tempat penginapan perniagaan

Sekiranya anda ingin menjalankan perniagaan, anda memerlukan ruang perniagaan. Apabila anda berhasrat untuk menyewa tempat penginapan perniagaan, perjanjian sewa mesti dibuat. Terdapat peraturan undang-undang khusus untuk sewa penginapan perniagaan. Apa yang dapat kami bantu adalah seperti berikut

 • menentukan spesies perjanjian sewa dan hak dan kewajipan yang sepadan;
 • memberi nasihat sekiranya berlaku pengubahsuaian harga sewa;
 • menasihati tentang perlindungan pelepasan.

Adakah anda tertarik dengan bangunan yang menawan? Sekiranya anda ingin menyewa bangunan ini, anda perlu mengetahui sama ada aktiviti yang ingin anda lakukan… mematuhi keputusan terbaik yang telah ditujukan oleh perbandaran kepada sebuah bangunan. Law & More berada pada pengetahuan pengetahuan mengenai rancangan pengezonan dan dapat menentukan sama ada ruang tersebut.

Pembelian tempat penginapan perniagaan

Sekiranya anda berhasrat untuk membeli harta tanah untuk perniagaan anda atau anda sudah memilikinya, maka kami dapat membantu anda dengan subjek berikut:

 • rundingan perjanjian pembelian;
 • penjelasan perjanjian;
 • pelanggaran kontrak oleh tuan tanah;
 • penamatan perjanjian;
 • gadai janji dan struktur kewangan.

Mentaliti yang tidak masuk akal

Kami menyukai pemikiran kreatif dan melihat di luar aspek undang-undang dalam situasi. Ini semua berkaitan dengan inti masalah dan menyelesaikannya dalam masalah yang ditentukan. Kerana mentaliti dan pengalaman bertahun-tahun, pelanggan kami boleh bergantung pada sokongan undang-undang peribadi dan cekap.

Adakah anda ingin tahu apa Law & More boleh lakukan untuk anda sebagai firma guaman di Eindhoven and Amsterdam?
Kemudian hubungi kami melalui telefon +31 40 369 06 80 atau hantarkan e-mel ke:
Encik. Tom Meevis, peguam bela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Encik. Maxim Hodak, peguam bela di & More - maxim.hodak@lawandmore.nl

Tetapan privasi
Kami menggunakan kuki untuk meningkatkan pengalaman anda semasa menggunakan laman web kami. Sekiranya anda menggunakan Perkhidmatan kami melalui penyemak imbas, anda boleh menyekat, menyekat atau membuang kuki melalui tetapan penyemak imbas web anda. Kami juga menggunakan kandungan dan skrip dari pihak ketiga yang mungkin menggunakan teknologi pelacakan. Anda boleh memberikan persetujuan anda secara selektif di bawah untuk membenarkan penyisipan pihak ketiga tersebut. Untuk maklumat lengkap mengenai kuki yang kami gunakan, data yang kami kumpulkan dan cara kami memprosesnya, sila periksa kami Polisi
Law & More B.V.