KAWASAN KHAS

Eurasia adalah istilah untuk kawasan geografi yang terdiri daripada Eropah dan Asia. Kami menggabungkan pengetahuan pasaran ini dengan kepakaran kami mengenai bidang kuasa Belanda dan antarabangsa yang berbeza. Melalui gabungan unik ini, kami dapat memberikan perkhidmatan sepenuhnya kepada perniagaan dan individu Eurasia.

Sebagai sebuah syarikat yang beroperasi di dalam sektor-sektor ini, anda dapat menemui semua jenis masalah undang-undang yang sukar. Bagaimanapun, sektor-sektor ini tidak pernah berhenti, mereka berkembang secara aktif. Peguam kami adalah pakar bidang yang dilalui oleh sektor ini dan dapat memberikan nasihat atau bantuan undang-undang kepada syarikat anda, misalnya mengenai tanggungjawab produk.

Walaupun perselisihan menyebabkan emosi berjalan tinggi, dengan hasil yang kedua pihak tidak melihat penyelesaian lagi, di Law & More kami percaya bahawa penyelesaian bersama yang memuaskan semua pihak yang terlibat dapat dijumpai melalui pengantaraan. Dalam proses ini Law & More pengantara tidak hanya mengambil kira kepentingan kedua-dua pihak semasa perundingan, tetapi juga menjamin bantuan undang-undang dan emosi.

Apa yang pelanggan katakan mengenai kami

Pendekatan yang mencukupi

Tom Meevis terlibat dalam kes itu sepanjang, dan setiap soalan yang ada di pihak saya telah dijawab dengan cepat dan jelas olehnya. Saya pasti akan mengesyorkan firma itu (dan Tom Meevis khususnya) kepada rakan, keluarga dan rakan perniagaan.

10
Mieke
Hoogeloon

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Menguruskan Rakan Kongsi / Peguambela

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Rakan / Peguambela

Aylin Selamet.

Aylin Selamet.

Peguam at

Adakah anda ingin tahu apa Law & More boleh lakukan untuk anda sebagai firma guaman di Eindhoven and Amsterdam?
Kemudian hubungi kami melalui telefon +31 40 369 06 80 atau hantarkan e-mel ke:
Encik. Tom Meevis, peguam bela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Encik. Maxim Hodak, peguam bela di & More - maxim.hodak@lawandmore.nl

Tetapan privasi
Kami menggunakan kuki untuk meningkatkan pengalaman anda semasa menggunakan laman web kami. Sekiranya anda menggunakan Perkhidmatan kami melalui penyemak imbas, anda boleh menyekat, menyekat atau membuang kuki melalui tetapan penyemak imbas web anda. Kami juga menggunakan kandungan dan skrip dari pihak ketiga yang mungkin menggunakan teknologi pelacakan. Anda boleh memberikan persetujuan anda secara selektif di bawah untuk membenarkan penyisipan pihak ketiga tersebut. Untuk maklumat lengkap mengenai kuki yang kami gunakan, data yang kami kumpulkan dan cara kami memprosesnya, sila periksa kami Polisi
Law & More B.V.