ADAKAH ANDA PERLU BANTUAN DENGAN DESAS EURASIA & CIS?
HUBUNGI KAMI LAW & MORE

PEGAWAI KAMI ADALAH SPESIALIS DALAM UNDANG-UNDANG DUTCH

Diperiksa Jelas.

Diperiksa Peribadi dan mudah diakses.

Diperiksa Kepentingan anda dahulu.

Mudah diakses

Mudah diakses

Law & More tersedia pada hari Isnin hingga Jumaat
dari jam 08:00 hingga 22:00 dan pada hujung minggu dari jam 09:00 hingga 17:00

Komunikasi yang baik dan pantas

Komunikasi yang baik dan pantas

Peguam kami mendengar kes anda dan tampil
dengan rancangan tindakan yang sesuai

Pendekatan peribadi

Pendekatan peribadi

Kaedah kerja kami memastikan bahawa 100% pelanggan kami
mengesyorkan kami dan kami dinilai secara purata dengan 9.4

/ /
Meja Eurasia & CIS
/

Meja Eurasia & CIS

Law & More juga mempunyai pengetahuan tentang pasaran Eurasia dan mentaliti negara-negara yang berbeza di Eurasia. Eurasia adalah istilah untuk kawasan geografi yang terdiri daripada Eropah dan Asia. Kami telah banyak membantu pelanggan dari kawasan Eurasia. Pelanggan ini kebanyakannya berasal dari Rusia dan CIS. Kami menggabungkan pengetahuan mengenai pasaran ini dengan kepakaran kami mengenai bidang kuasa Belanda dan antarabangsa yang berbeza. Melalui gabungan unik ini, kami dapat memberikan perkhidmatan sepenuhnya kepada perniagaan dan individu Eurasia.

Perniagaan dan individu yang berasal dari Rusia, Ukraine dan CIS yang aktif di Belanda boleh bergantung pada bantuan kami yang mengandungi nasihat undang-undang dan fiskal. Kami mempunyai kepakaran untuk memberi nasihat mengenai penggabungan dan pengambilalihan, urus niaga harta tanah dan struktur fiskal dan korporat perniagaan.

Sekiranya anda mempunyai niat untuk beroperasi di pasaran Belanda atau Benelux, kami juga boleh memberi anda bantuan undang-undang. Law & More dapat menyokong anda ketika membuat beberapa jenis perjanjian atau dapat menentukan struktur penubuhan korporat mana yang paling sesuai untuk anda. Dengan setiap aspek dalam proses penubuhan perniagaan di Belanda, anda boleh bergantung pada bantuan undang-undang Law & More.

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

RAKAN PENGURUS / PENYELARAS

tom.meevis@lawandmore.nl

Firma guaman masuk Eindhoven and Amsterdam

"Law & More peguam
terlibat dan boleh berempati
dengan masalah klien”

Mentaliti yang tidak masuk akal

Kami menyukai pemikiran kreatif dan melihat di luar aspek undang-undang dalam situasi. Ini semua berkaitan dengan inti masalah dan menyelesaikannya dalam masalah yang ditentukan. Kerana mentaliti dan pengalaman bertahun-tahun, pelanggan kami boleh bergantung pada sokongan undang-undang peribadi dan cekap.

Apa yang pelanggan katakan mengenai kami

Pengendalian kes saya yang sangat baik

Saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada Aylin atas usahanya. Kami sangat gembira dengan hasilnya. Pelanggan sentiasa berada di tengah-tengahnya dan kami telah dibantu dengan baik. Berpengetahuan dan komunikasi yang sangat baik. Sangat mengesyorkan pejabat ini!

10
Sahin kara
Veldhoven

Peguam Meja Eurasia & CIS kami sedia membantu anda:

Pejabat Law & More photo

Adakah anda ingin tahu apa Law & More boleh lakukan untuk anda sebagai firma guaman di Eindhoven and Amsterdam?
Kemudian hubungi kami melalui telefon +31 40 369 06 80 atau hantarkan e-mel ke:
Encik. Tom Meevis, peguam bela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Encik. Maxim Hodak, peguam bela di & More - maxim.hodak@lawandmore.nl

Tetapan privasi
Kami menggunakan kuki untuk meningkatkan pengalaman anda semasa menggunakan laman web kami. Sekiranya anda menggunakan Perkhidmatan kami melalui penyemak imbas, anda boleh menyekat, menyekat atau membuang kuki melalui tetapan penyemak imbas web anda. Kami juga menggunakan kandungan dan skrip dari pihak ketiga yang mungkin menggunakan teknologi pelacakan. Anda boleh memberikan persetujuan anda secara selektif di bawah untuk membenarkan penyisipan pihak ketiga tersebut. Untuk maklumat lengkap mengenai kuki yang kami gunakan, data yang kami kumpulkan dan cara kami memprosesnya, sila periksa kami Polisi
Law & More B.V.