MEMERLUKAN PEGUAM PEKERJAAN?
TANYA BANTUAN UNDANG-UNDANG

PEGAWAI KAMI ADALAH SPESIALIS DALAM UNDANG-UNDANG DUTCH

Diperiksa Jelas.

Diperiksa Peribadi dan mudah diakses.

Diperiksa Kepentingan anda dahulu.

Mudah diakses

Mudah diakses

Law & More disediakan pada hari Isnin hingga Jumaat dari jam 08:00 hingga 22:00 dan pada hujung minggu 09:00 hingga 17:00

Komunikasi yang baik dan pantas

Komunikasi yang baik dan pantas

Peguam kami mendengar kes anda dan tampil dengan pelan tindakan yang sesuai
Pendekatan peribadi

Pendekatan peribadi

Kaedah kerja kami memastikan bahawa 100% pelanggan mengesyorkan kami dan bahawa kami dinilai rata-rata dengan 9.4

Undang-undang Pekerjaan

Undang-undang pekerjaan adalah bidang undang-undang yang luas. Hak dan kewajiban diatur dalam kontrak kerja, peraturan pekerjaan, perjanjian kolektif, perundangan dan perundangan. Peguam pekerjaan dari Law & More berkelayakan dan terbiasa dengan perundangan dan perundangan semasa.

Menu cepat

Isu undang-undang pekerjaan sering mempunyai akibat yang besar bagi majikan dan pekerja. Itulah sebabnya penting bahawa anda dibantu oleh peguam undang-undang pekerjaan yang pakar dan berpengalaman. Bagaimanapun, nasihat undang-undang yang baik mengenai undang-undang pekerjaan terlebih dahulu dapat menjadi penentu untuk masa depan. Malangnya, konflik tidak selalu dapat dicegah, misalnya sekiranya pemecatan, penyusunan semula atau ketiadaan kerana penyakit. Situasi seperti ini sangat tidak menyenangkan dan beremosi dan boleh merosakkan hubungan pekerjaan antara majikan dan pekerja. Sekiranya anda bermasalah dengan konflik pekerjaan, Law & More dengan senang hati akan membantu anda mengambil langkah yang betul.

Aylin Selamet.

Aylin Selamet.

PEGUAM

aylin.selamet@lawandmore.nl

Firma guaman masuk Eindhoven and Amsterdam

Peguam korporat

"Law & More peguam terlibat
dan boleh berempati dengan
masalah pelanggan ”

Nasihat undang-undang

Law & More menawarkan bantuan kepada perniagaan, eksekutif berkanun, majikan dan pekerja dalam bidang undang-undang pekerjaan. Pasukan kami memberikan nasihat undang-undang dan akan mengadili jika perlu.

Contoh topik yang ingin kami bantu:

 • merangka dan menilai kontrak pekerjaan swasta dan kolektif;
 • penamatan kontrak pekerjaan untuk majikan dan pekerja;
 • bantuan mengenai pertikaian pekerjaan
 • menyediakan fail kakitangan
 • prosedur pemecatan
 • isu berkaitan tuntutan gaji
 • peninggalan
 • isu mengenai perjanjian kolektif
 • bercuti dan cuti
 • penyakit dan integrasi semula
 • penentuan bersama
 • liabiliti majikan dan pekerja.

Apa yang pelanggan katakan mengenai kami

Peguam Pekerjaan kami sedia membantu anda:

Pejabat Law & More

Majikan

Sebagai majikan, anda menghadapi masalah undang-undang pekerjaan setiap hari. Anda harus membuat kontrak pekerjaan, berhadapan dengan pekerja yang tidak berfungsi atau sakit dan konflik buruh atau syarikat anda mungkin perlu menyusun semula kerana keadaan pasaran yang berubah. Adakah anda tahu dengan tepat apa hak dan kewajipan anda? Apa sahaja yang anda hadapi, kami dengan senang hati akan membantu anda. Bagaimanapun, strategi undang-undang buruh yang baik sangat penting bagi syarikat yang sihat.

pekerja

Sebagai pekerja, anda harus mematuhi undang-undang buruh, baik yang diminta maupun yang tidak diminta. Fikirkan untuk menerima dan menandatangani kontrak pekerjaan, klausa bukan persaingan dan hak dan kewajipan anda sekiranya sakit dan diberhentikan. Kami dengan senang hati akan membantu anda dengan sebarang masalah undang-undang pekerjaan yang anda perlukan.

Undang-undang pekerjaanBerguna, mencukupi dan Telus

Selain nasihat pakar, anda juga ingin menerima nasihat undang-undang yang cepat. Kami menyedari ini dan terbiasa bekerja dengan cepat dan tepat. Kami memastikan bahawa kami mudah dijangkau dan dapat dengan cepat memberi anda nasihat praktikal dan pakar. Anda boleh bergantung pada kami untuk mendapatkan nasihat tepat yang ringkas dan jelas.

Cara kita bekerja adalah telus dan berorientasikan penyelesaian. Kami memulakan perbincangan dengan anda untuk membincangkan kes anda, keinginan anda, kemungkinan undang-undang dan gambaran kewangan. Kami kemudian akan menentukan strategi pasti setelah berunding dengan anda. Setiap langkah dibincangkan dengan anda, sehingga anda tidak akan menghadapi kejutan.

Mentaliti yang tidak masuk akal

Kami menyukai pemikiran kreatif dan melihat di luar aspek undang-undang dalam situasi. Ini semua berkaitan dengan inti masalah dan menyelesaikannya dalam masalah yang ditentukan. Kerana mentaliti dan pengalaman bertahun-tahun, pelanggan kami boleh bergantung pada sokongan undang-undang peribadi dan cekap.

FAQ tentang Pekerjaan di Belanda

1. Apakah yang dimaksudkan dengan penamatan yang salah?

Penamatan kerja yang salah berlaku jika pekerja dipecat kerana melanggar kontrak pekerjaan mereka atau undang-undang pekerjaan Belanda. Contohnya termasuk penamatan tanpa alasan yang sah, diskriminasi atau tidak mengikut prosedur undang-undang yang betul.

2. Apakah yang layak sebagai pemecatan yang tidak adil?

Pemecatan tidak adil merujuk kepada pemberhentian kerja tanpa alasan yang sah di sisi undang-undang atau tanpa mengikut prosedur yang betul. Ini termasuk dipecat atas sebab balas dendam, tanpa notis, atau atas sebab diskriminasi.

3. Apakah hak saya jika kontrak pekerjaan saya ditamatkan tanpa notis?

Di Belanda, anda mungkin berhak mendapat pampasan jika kontrak anda ditamatkan tanpa notis. Undang-undang Belanda menghendaki majikan memberikan notis atau bayaran dan bukannya notis melainkan ada sebab mendesak untuk dibuang kerja serta-merta.

4. Bagaimanakah saya boleh melindungi diri saya daripada pemecatan yang tidak adil?

Untuk melindungi daripada pemecatan yang tidak adil, pastikan terma kontrak pekerjaan anda jelas dan simpan rekod prestasi anda dan sebarang komunikasi dengan majikan anda dengan teliti. Biasakan diri anda dengan undang-undang buruh Belanda dan pastikan semua prosedur pemecatan dipatuhi dengan betul.

5. Apakah langkah yang perlu saya ambil sekiranya saya menghadapi diskriminasi di tempat kerja?

Dokumentasikan semua insiden diskriminasi dan laporkan kepada jabatan HR anda. Di bawah undang-undang Belanda, anda boleh memfailkan aduan dengan Institut Hak Asasi Manusia Belanda dan mendapatkan bantuan undang-undang untuk melindungi hak anda.

Adakah anda ingin tahu apa Law & More boleh lakukan untuk anda sebagai firma guaman di Eindhoven and Amsterdam?
Kemudian hubungi kami melalui telefon +31 40 369 06 80 atau hantarkan e-mel ke:
Encik. Tom Meevis, peguam bela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More