FALSAFAH FOUNDATION & CHARITY FOUNDATIONS
TANYA BANTUAN UNDANG-UNDANG

PEGAWAI KAMI ADALAH SPESIALIS DALAM UNDANG-UNDANG DUTCH

Diperiksa Jelas.

Diperiksa Peribadi dan mudah diakses.

Diperiksa Kepentingan anda dahulu.

Mudah diakses

Mudah diakses

Law & More disediakan pada hari Isnin hingga Jumaat dari jam 08:00 hingga 22:00 dan pada hujung minggu 09:00 hingga 17:00

Komunikasi yang baik dan pantas

Komunikasi yang baik dan pantas

Peguam kami mendengar kes anda dan tampil dengan pelan tindakan yang sesuai
Komunikasi yang baik dan pantas

Pendekatan peribadi

Kaedah kerja kami memastikan bahawa 100% pelanggan mengesyorkan kami dan bahawa kami dinilai rata-rata dengan 9.4

/
Filantropi & Yayasan Amal
/

Filantropi & Yayasan Amal

Apabila seseorang memilih untuk memulakan amal, salah satu langkah penting pertama adalah memilih bentuk undang-undang yang sesuai. Undang-undang Belanda mengetahui pelbagai entiti yang boleh berfungsi sebagai bentuk undang-undang untuk badan amal: yayasan Belanda dan persatuan Belanda.

Yayasan Belanda paling sering dipilih untuk mendirikan badan amal. Ciri asas yayasan Belanda adalah bahawa ia tidak mempunyai anggota. Pada asasnya, yayasan Belanda hanya perlu mempunyai satu organ: lembaga pengarah. Yayasan Belanda bertujuan untuk mencapai tujuan tertentu seperti yang disebutkan dalam artikel penggabungan. Matlamat ini dapat dicapai dengan mendapatkan sumbangan, menjalankan perniagaan atau memohon geran. Di samping itu, dilarang yayasan untuk mengagihkan keuntungan kepada pengasas, orang-orang yang menjadi sebahagian organnya dan orang lain. Kumpulan terakhir ('orang lain'), bagaimanapun, mungkin menerima pembayaran selagi pembayaran ini dibuat untuk tujuan altruistik atau sosial, yang bermaksud bahawa asas adalah bentuk undang-undang yang sangat sesuai untuk membentuk badan amal. Yayasan mempunyai penderma atau sukarelawan. Pada prinsipnya, orang-orang ini tidak mempunyai hak suara. Selanjutnya, yayasan boleh memiliki harta tak alih, membuat hutang, membuat komitmen dan membuka akaun bank. Yayasan juga boleh menjalankan aktiviti komersial.

Tidak seperti yayasan, persatuan mempunyai ahli, yang bersatu dalam Mesyuarat Agung. Mesyuarat Agung ini mempunyai banyak kuasa, kerana antara lain bertanggungjawab untuk pelantikan dan pemecatan pengarah. Selain itu, artikel penubuhan hanya boleh dipinda oleh Mesyuarat Agung. Persatuan tidak boleh mengagihkan keuntungan di kalangan anggotanya. Sama seperti yayasan, persatuan boleh melakukan tindakan undang-undang seperti membeli harta tanah. Walau bagaimanapun, yang terakhir dilarang sekiranya pergaulan dapat dilihat sebagai persatuan tidak formal.

Di antara asas dan persatuan boleh wujud perbezaan tanggungjawab bakal pengarah.

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

RAKAN PENGURUS / PENYELARAS

tom.meevis@lawandmore.nl

Perkhidmatan dari Law & More

Setiap syarikat adalah unik. Oleh itu, anda akan menerima nasihat undang-undang yang berkaitan secara langsung untuk syarikat anda.

Sekiranya perkara itu berlaku, kami juga boleh mengadili anda. Hubungi kami untuk syarat.

Kami duduk bersama anda untuk merangka strategi.

Setiap pengusaha harus berurusan dengan undang-undang syarikat. Persiapkan diri anda dengan baik untuk ini.

"Law & More peguam
terlibat dan boleh berempati
dengan masalah klien”

Apa yang boleh Law & More lakukan untuk menolong anda?

Law & More berpengalaman dalam membimbing dan membantu mengendalikan yayasan amal Belanda dan antarabangsa atau pelanggan swasta dengan hasrat dan tujuan dermawan.

Kami memberi nasihat untuk mewujudkan, mewujudkan dan mendaftarkan yayasan amal dan bukan keuntungan Belanda. Bantuan kami merangkumi semua aspek cukai, undang-undang, tadbir urus dan urusan penyelesaian sengketa Belanda.

Mentaliti yang tidak masuk akal

Kami menyukai pemikiran kreatif dan melihat di luar aspek undang-undang dalam situasi. Ini semua berkaitan dengan inti masalah dan menyelesaikannya dalam masalah yang ditentukan. Kerana mentaliti dan pengalaman bertahun-tahun, pelanggan kami boleh bergantung pada sokongan undang-undang peribadi dan cekap.

Apa yang pelanggan katakan mengenai kami

Perkhidmatan yang sangat mesra pelanggan dan bimbingan yang sempurna!

Encik Meevis telah membantu saya dalam kes undang-undang pekerjaan. Dia melakukan ini, bersama pembantunya Yara, dengan profesionalisme dan integriti yang tinggi. Di samping kualitinya sebagai seorang peguam profesional, dia kekal pada setiap masa yang sama, manusia yang berjiwa, yang memberikan perasaan hangat dan selamat. Saya melangkah masuk ke pejabatnya dengan tangan di rambut saya, Encik Meevis segera memberi saya perasaan bahawa saya boleh melepaskan rambut saya dan dia akan mengambil alih mulai saat itu, kata-katanya menjadi perbuatan dan janjinya ditepati. Yang paling saya suka ialah direct contact, tak kira hari/masa, dia ada masa saya perlukan dia! Puncak! Terima kasih Tom!

Nora

Eindhoven

10

Cemerlang

Aylin adalah salah seorang peguam perceraian terbaik yang sentiasa dapat dihubungi dan memberikan jawapan dengan terperinci. Walaupun kami terpaksa menguruskan proses kami dari negara yang berbeza, kami tidak menghadapi sebarang kesulitan. Dia menguruskan proses kami Sangat cepat dan lancar.

Ezgi Balik

Harlem

10

Bagus Aylin

Sangat profesional dan sentiasa cekap dalam komunikasi. Bagus!

Martin

Lelystad

10

Pendekatan yang mencukupi

Tom Meevis terlibat dalam kes itu sepanjang, dan setiap soalan yang ada di pihak saya telah dijawab dengan cepat dan jelas olehnya. Saya pasti akan mengesyorkan firma itu (dan Tom Meevis khususnya) kepada rakan, keluarga dan rakan perniagaan.

Mieke

Hoogeloon

10

Hasil yang cemerlang dan kerjasama yang menyenangkan

Saya membentangkan kes saya kepada LAW and More dan dibantu dengan cepat, baik hati dan lebih-lebih lagi dengan berkesan. Saya sangat berpuas hati dengan hasilnya.

Sabine

Eindhoven

10

Pengendalian kes saya yang sangat baik

Saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada Aylin atas usahanya. Kami sangat gembira dengan hasilnya. Pelanggan sentiasa berada di tengah-tengahnya dan kami telah dibantu dengan baik. Berpengetahuan dan komunikasi yang sangat baik. Sangat mengesyorkan pejabat ini!

Sahin kara

Veldhoven

10

Sah berpuas hati dengan perkhidmatan yang diberikan

Keadaan saya telah diselesaikan dengan cara di mana saya hanya boleh mengatakan bahawa hasilnya adalah seperti yang saya inginkan. Saya dibantu hingga berpuas hati dan cara Aylin bertindak boleh digambarkan sebagai tepat, telus dan tegas.

Arsalan

Mierlo

10

Semuanya tersusun rapi

Dari awal kami mempunyai klik yang baik dengan peguam, dia membantu kami berjalan dengan cara yang betul dan menghilangkan kemungkinan ketidakpastian. Dia jelas dan orang yang kami alami sebagai sangat menyenangkan. Dia menjelaskan maklumat itu dan melaluinya kami tahu apa yang perlu dilakukan dan apa yang diharapkan. Pengalaman yang sangat menyenangkan dengan Law and more, tetapi terutamanya dengan peguam yang kami ada hubungi.

Vera

Helmond

10

Orang yang sangat berpengetahuan dan mesra

Perkhidmatan yang sangat hebat dan profesional (undang-undang). Berkomunikasi dengan cara yang sama seperti yang dilakukan secara ringkas. Ik ben geholpen pintu dhr. Tom Meevis en mw. Aylin Selamet. Pendek kata, saya mempunyai pengalaman yang baik dengan pejabat ini.

Mehmet

Eindhoven

10

Besar

Orang yang sangat ramah dan perkhidmatan yang sangat baik ... tidak boleh mengatakan sebaliknya itu sangat membantu. Sekiranya ia berlaku saya pasti akan kembali.

Jacky

Bree

10

Peguam Yayasan Filantropi & Amal kami sedia membantu anda:

Pejabat Law & More

Adakah anda ingin tahu apa Law & More boleh lakukan untuk anda sebagai firma guaman di Eindhoven and Amsterdam?
Kemudian hubungi kami melalui telefon +31 40 369 06 80 atau hantarkan e-mel ke:
Encik. Tom Meevis, peguam bela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Encik. Maxim Hodak, peguam bela di & More - maxim.hodak@lawandmore.nl

Tetapan privasi
Kami menggunakan kuki untuk meningkatkan pengalaman anda semasa menggunakan laman web kami. Sekiranya anda menggunakan Perkhidmatan kami melalui penyemak imbas, anda boleh menyekat, menyekat atau membuang kuki melalui tetapan penyemak imbas web anda. Kami juga menggunakan kandungan dan skrip dari pihak ketiga yang mungkin menggunakan teknologi pelacakan. Anda boleh memberikan persetujuan anda secara selektif di bawah untuk membenarkan penyisipan pihak ketiga tersebut. Untuk maklumat lengkap mengenai kuki yang kami gunakan, data yang kami kumpulkan dan cara kami memprosesnya, sila periksa kami Polisi
Law & More B.V.