Kami mengucapkan terima kasih kerana memilih Law & More. Kami adalah firma undang-undang multidisiplin dan perundingan cukai dengan pejabat di Eindhoven dan Amsterdam. Apa yang membuat Law & More uniknya ialah kita menggabungkan sentuhan peribadi sebuah kedai butik kecil dengan tahap pengetahuan firma guaman yang besar. Kami mempunyai beberapa bidang kepakaran. Adakah anda ingin tahu yang mana? Lihat halaman kepakaran kami. 

TERIMA KASIH UNTUK MENGHUBUNGI LAW & MORE

SEHINGGA MUNGKIN, KAMI AKAN MENGHANTAR JAWAPAN ANDA

APABILA ANDA PILIH LAW & MORE

ANDA MEMILIH KEPUTUSAN YANG DIPERBUAT DENGAN UNDANG-UNDANG

Law & More adalah firma undang-undang Belanda yang dinamik dan pelbagai disiplin yang menasihati undang-undang korporat, komersial dan cukai Belanda dan berpusat di Eindhoven dan Amsterdam.

Dengan latar belakang korporat dan cukai, Law & More menggabungkan pengetahuan syarikat firma penasihat korporat dan cukai dengan perhatian terhadap perincian dan perkhidmatan khusus yang anda harapkan dari sebuah syarikat butik. Kami benar-benar antarabangsa dari segi skop dan sifat perkhidmatan kami dan kami bekerja untuk pelbagai pelanggan Belanda dan antarabangsa yang canggih, dari syarikat dan institusi hingga individu.

Law & More mempunyai pasukan pengacara dan penasihat cukai pelbagai bahasa yang berdedikasi dengan pengetahuan mendalam dalam bidang undang-undang kontrak Belanda, undang-undang korporat Belanda, undang-undang cukai Belanda, undang-undang pekerjaan Belanda dan undang-undang harta tanah antarabangsa. Syarikat ini juga pakar dalam penstrukturan aset dan aktiviti yang cekap cukai, undang-undang tenaga Belanda, undang-undang kewangan Belanda dan urus niaga harta tanah.

Tom Meevis

Tom Meevis

Menguruskan Rakan Kongsi / Peguambela

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Rakan / Peguambela

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Peguam at

Yara-Knoops-foto-500-567

Yara Knoops

Penasihat Undang-undang

PENASIHAT ATTORNEY DAN CUKAI

 

Advocaat Eindhoven
Law & More B.V.