TERIMA KASIH UNTUK MENGHUBUNGI LAW & MORE
SEHINGGA MUNGKIN, KAMI AKAN MENGHANTAR JAWAPAN ANDA

Firma guaman masuk Eindhoven and Amsterdam

Apabila anda memilih Law & More anda memilih firma guaman berasaskan keputusan

Law & More ialah firma undang-undang Belanda multidisiplin dinamik dan penasihat cukai yang mengkhusus dalam undang-undang korporat, perdagangan dan cukai Belanda serta berpangkalan di Eindhoven and Amsterdam.

Dengan latar belakang korporat dan cukai, Law & More menggabungkan pengetahuan syarikat firma penasihat korporat dan cukai dengan perhatian terhadap perincian dan perkhidmatan khusus yang anda harapkan dari sebuah syarikat butik. Kami benar-benar antarabangsa dari segi skop dan sifat perkhidmatan kami dan kami bekerja untuk pelbagai pelanggan Belanda dan antarabangsa yang canggih, dari syarikat dan institusi hingga individu.

Law & More mempunyai pasukan pengacara dan penasihat cukai pelbagai bahasa yang berdedikasi dengan pengetahuan mendalam dalam bidang undang-undang kontrak Belanda, undang-undang korporat Belanda, undang-undang cukai Belanda, undang-undang pekerjaan Belanda dan undang-undang harta tanah antarabangsa. Syarikat ini juga pakar dalam penstrukturan aset dan aktiviti yang cekap cukai, undang-undang tenaga Belanda, undang-undang kewangan Belanda dan urus niaga harta tanah.

Apa yang pelanggan katakan mengenai kami

Pendekatan yang mencukupi

Tom Meevis terlibat dalam kes itu sepanjang, dan setiap soalan yang ada di pihak saya telah dijawab dengan cepat dan jelas olehnya. Saya pasti akan mengesyorkan firma itu (dan Tom Meevis khususnya) kepada rakan, keluarga dan rakan perniagaan.

10
Mieke
Hoogeloon

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Menguruskan Rakan Kongsi / Peguambela

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Rakan / Peguambela

Aylin Selamet.

Aylin Selamet.

Peguam at

Adakah anda ingin tahu apa Law & More boleh lakukan untuk anda sebagai firma guaman di Eindhoven and Amsterdam?
Kemudian hubungi kami melalui telefon +31 40 369 06 80 atau hantarkan e-mel ke:
Encik. Tom Meevis, peguam bela di Law & More - [e-mel dilindungi]
Encik. Maxim Hodak, peguam bela di & Lagi - [e-mel dilindungi]

Tetapan privasi
Kami menggunakan kuki untuk meningkatkan pengalaman anda semasa menggunakan laman web kami. Sekiranya anda menggunakan Perkhidmatan kami melalui penyemak imbas, anda boleh menyekat, menyekat atau membuang kuki melalui tetapan penyemak imbas web anda. Kami juga menggunakan kandungan dan skrip dari pihak ketiga yang mungkin menggunakan teknologi pelacakan. Anda boleh memberikan persetujuan anda secara selektif di bawah untuk membenarkan penyisipan pihak ketiga tersebut. Untuk maklumat lengkap mengenai kuki yang kami gunakan, data yang kami kumpulkan dan cara kami memprosesnya, sila periksa kami Polisi Privasi
Law & More B.V.